Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szukam speed hacka do LC 777

Kartoflarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, a ten od destiny wywala ciagle send error (nie ważne jaką wartość ustawie).

A wiem że istnieje działający SH do 777 bo ludzie mają. (ale sie nie podziela :D)

Opublikowano

za hacka możesz dostać bana na 777 wystarczy że ktoś zgłosi i załączy filmik ukazujący hacka i od razu masz ban na ip :P

złapałem tak wielu hackerów bo nie lubie jak hackują xD a jak ktoś ma tylko multi clienta to gm na 777 nic z tego sobie nie robi :) więc multi client tak :) hacki nie xD

ale jak byś poszukał na tym forum to znalazł byś hacki do 777 bo są tylko widze że nie chce ci się poszukać :P

Last Chaos 777

Serwer: Luxor

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

multi prosta sprawa ;]

1.wbijasz w folder z grą/ bin

2.tam odnajdujesz magiczny pliczek o nazwie "nksp"

3.klikasz prawym przyciskiem myszki, tam wyszukujesz "utwórz skrót" i oczywiście utwarzasz xD

4.i potem to juz wystarczy jak wbijesz prawym na ten skrót, wbijasz w właściwości i w nazwie na końcu dopiszesz po spacji 4022 i śmiga ;] (przykład: D:\Gry\777\Bin\Nksp.exe 4022)

a z hackiem to już wyższa szkoła szkoła jazdy ;]

link Ci zapodam do inszej stronki, pokombinuj jak chcesz, bo tłumaczyć mi się tego nie chcę

http://www.elitepvpers.com/forum/last-chaos/1490688-release-trainer.html

Opublikowano

A tak przy okazji czy na Destiny tez jest ban za hacki ?

Jak ktoś ci zrobi screena to tak, i za multi clienta też masz bana.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...